Žabji princ je bil nagrajen kot "izjemen podjetnik mesta Zhangzhou leta 2022"

2023-11-01

1. november 2023 je prvi"Dan podjetnikov v mestu Zhangzhou". Pred kratkim je bil seznam"Izjemni podjetniki mesta Zhangzhou leta 2022"je bil uradno objavljen. Podjetje pokriva predelavo hrane, proizvodnjo opreme, gradbene materiale in opremo za dom, nove metalurške materiale, elektronske informacije, gradbeno industrijo, novo energijo, finančno industrijo in druga področja. Med njimi je bil Li Zhenhui, predsednik skupine Žabji princ, počaščen, da je bil uvrščen na seznam, potem ko so ga priporočili za registracijo, predhodni pregled, javno glasovanje, objavo kandidatov in ocenjevanje sodnikov, in je bil počaščen kot"Izjemen podjetnik mesta Zhangzhou leta 2022".

Ta izbor sponzorira Zhangzhou Federation of Enterprises and Entrepreneurs. Njegov namen je pohvaliti izjemno uspešnost v patriotizmu in predanosti, trdo delo, inovativen razvoj, integriteto in spoštovanje zakonov, izpolnjevanje odgovornosti, širjenje obzorij itd. ter izjemne prispevke h gospodarskemu in družbenemu razvoju mesta Zhangzhou. Izjemni podjetniki, ki so prispevali. Ta nagrada ni le priznanje izjemnemu podjetniškemu slogu in predstavitveni vlogi predsednika Li Zhenhuija, ampak tudi potrditev skupine Žabji princ.

bath gift set

Ustanovitev"Dan podjetnikov v mestu Zhangzhou"je spoštovanje, ki ga mesto Zhangzhou daje podjetnikom, in je poklon mesta podjetnikom. Izjemno podjetje mora imeti visoko stopnjo odgovornosti in trdno zavezanost družbeni odgovornosti. Za izjemnim podjetjem mora stati podjetnik, ki ima čustva do svoje družine in države. Uporablja duh pogumnega prevzemanja odgovornosti in prizadevanja za odličnost, da vodi podjetje, da postane večje in močnejše. Hkrati pa si prizadeva ustvariti vso vitalnost ljubezni in skrbi za družbo. prispevati k njegovemu razvoju in napredku.

V prihodnosti bo Frog Prince Group še naprej vodil izjemen podjetniški duh predsednika Li Zhenhuija, ki bo aktivno prenašal duh"Drznite si biti prvi na svetu in zmagali boste le, če boste trdo delali", spodbujajo modernizacijo, inteligenco in zeleno gradnjo podjetja ter služijo kitajskim otrokom. Industrija zdravstvene nege je vlila vitalnost, trdo delala za spodbujanje industrijske preobrazbe in nadgradnje ter visokokakovostnega regionalnega gospodarskega in socialnega razvoja ter prispevala več k pospešeni izgradnji sodobnega obalnega mesta Zhangzhou.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času (v 12 urah)