Cosmoprof Asia, 14.-16. november 2023

Asia Pacific Beauty Show 2023 bo"vrnitev"v Hong Kong na Kitajskem od 14. do 16. novembra 2023 in bo še naprej potekal v obliki"dve razstavi na enem mestu", ki v lepotno industrijo prinaša najboljše svetovne proizvajalce, nove blagovne znamke in nove tehnologije izdelkov. Gre za pomemben dogodek za širitev azijsko-pacifiške regije in mednarodnih trgov.

Cosmoprof Asia, azijsko-pacifiški lepotni šov, je prestižen poslovni dogodek za strokovnjake kozmetične industrije na azijsko-pacifiškem trgu. Tokrat ni le pritegnil več kot 2000 lepotnih razstavljavcev z vsega sveta, ampak je združil tudi na tisoče blagovnih znamk, vključno s kozmetiko in izdelki za osebno nego, profesionalnimi kozmetičnimi saloni, manikuro, naravnimi in organskimi izdelki, frizerstvom itd. Je izjemno razburljivo in prinaša nove priložnosti za izmenjavo in sodelovanje.

image.png

Lanski Cosmoprof Asia je potekal v Singapurju. Skupina Frog Prince je na razstavi sodelovala kot lokalno podjetje visoke kakovosti na Kitajskem in imela dragocene priložnosti za komunikacijo in sodelovanje s poslovnimi partnerji iz vseh strani. Letos se Cosmoprof Asia vrača v svoje ustanovitveno mesto Hong Kong, Frog Prince Group pa je prinesel tudi skrbno pripravljene zelene, nizkoogljične, izvrstne in lepe praznične darilne komplete, komplete za dnevno nego, okolju prijazne darilne komplete itd. v mnogih pogledih Razstavljeni so edinstveni inovativni, modni in okolju prijazni izdelki blagovne znamke podjetja, ki trdo jedro prikazuje moč blagovne znamke"Izdelal Žabji princ".

image.png

Kot celovito skupinsko podjetje za osebno nego, ki združuje raziskave in razvoj, proizvodnjo in trženje, Frog Prince Group ne deluje le v skoraj 20 državah na 4 celinah, ampak ima tudi dobavno verigo izdelkov za osebno nego na Kitajskem in v Maleziji s 6 proizvodnimi obrati. Baza upravlja s skoraj 20 visokokakovostnimi blagovnimi znamkami izdelkov, ki jim potrošniki zelo zaupajo, ima tržno mrežo, ki pokriva več kot 20 držav in regij, in je zavezana k zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov za osebno nego potrošnikom po vsem svetu.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času (v 12 urah)